-->
26.09.2023

Αποκλειστικό 15minutes.gr: Ποιους δεν θέλει πίσω στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης (ονόματα)

«Στοπ» βάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης στα… όνειρα κάποιων εκσυγχρονιστών ότι θα επιστρέψουν στο Κίνημα Αλλαγής και θα διεκδικήσουν ρόλο ή βουλευτικές έδρες!
Το μόνο, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα ήθελε στη Χαριλάου Τρικούπη ο νέος της ηγέτης είναι τον πρώην υπουργό Γιάννη Μανιάτη.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με κόμματα, καθώς έχει επιλέξει ευρύτερο ρόλο στο πολιτικό σκηνικό για το πρόσωπό του, αν και η προσωπική του σχέση με τον Νίκο Ανδρουλάκη είναι καλή, με τους δύο άνδρες να διατηρούν επικοινωνία όποτε το κρίνουν.
Αντιθέτως, παρά τη στροφή του Γιώργου Φλωρίδη, που μέχρι πρότινος υμνούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα του ασκεί σκληρή κριτική, ο Νίκος Ανδρουλάκης κλείνει την πόρτα για τον πρώην υπουργό από το Κιλκίς.
Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με την Άννα Διαμαντοπούλου. Παρότι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να διατηρεί μια προσωπική και πολιτική σχέση μαζί της, δεν αποδέχεται επιστροφή της με οποιονδήποτε ρόλο στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, άλλωστε, αναμένεται να επιμείνει  σε ανανέωση προσώπων αλλά και ιδεών στη Χαριλάου Τρικούπη…Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης