-->
17.04.2024

Μόνο στο 15minutes.gr: Απορρίπτει η Φώφη τα αιτήματα  Λοβέρδου – Δεν αντικαθίστανται Χρηστίδης και Χριστοδουλάκης

Απορρίπτει η Φώφη Γεννηματά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του 15minutes.gr, τα αιτήματα του Ανδρέα Λοβέρδου για διεξαγωγή της προεκλογικής εκστρατείας για τη ηγεσία του κόμματος με ίσους όρους για όλους τους υποψηφίους.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος φέρεται από την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη να έχει ζητήσει την αντικατάσταση του Παύλου Χρηστίδη από το Γραφείο Τύπου του εκπροσώπου του κόμματος, αλλά και του Μανώλη Χριστοδουλάκη από τη θέση του Γραμματέα.

Η Φώφη Γεννηματά ούτε καν θέτει σε συζήτηση το θέμα, με τον Ανδρέα Λοβέρδο, πάντως, να επισημαίνει πως θα πρέπει το Γραφείο Τύπου του κόμματος να καλύπτει προεκλογικά εξίσου όλους όσους θα διεκδικήσουν την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Η επικεφαλής της Χαριλάου Τρικούπη, ωστόσο, απέρριψε και ένα δεύτερο αίτημα του Ανδρέα Λοβέρδου, να διεξαχθεί η Κεντρική Επιτροπή που θα λάβει τις αποφάσεις για το χρόνο και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα πριν τις 3 Σεπτεμβρίου, επέτειος εορτασμού της ίδρυσης του Κινήματος Αλλαγής.

Στόχος της πρότασης φέρεται να ήταν το να καταστεί η Φώφη Γεννηματά «υπηρεσιακή» και έτσι να μην χρησιμοποιήσει την 3η του Σεπτέμβρη προκειμένου να παρουσιάσει την πολιτική της πλατφόρμα για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος.

Η Κεντρική Επιτροπή που θα αποφασίσει το χρόνο και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του 15minutes.gr, θα διεξαχθεί προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, με τη Φώφη Γεννηματά να απορρίπτει και τη δεύτερη πρόταση του Ανδρέα Λοβέρδου…Διαβάστε επίσης