-->
01.03.2024

«Νόμιζα ότι τα έστελνα σε ενήλικα», λέει τώρα ο σάτυρος ιερέας για τα χυδαία μηνύματα στον 12χρονο

Σοκ εξακολουθούν να προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση του ιερέα από την Ερμιονίδα, ο οποίος έστελνε χυδαία μηνύματα σε 12χρονο παιδί.

«Νόμιζα ότι το έστειλα σε ενήλικα με τον οποίο έκανα διαδικτυακό σεξ», λέει σύμφωνα με το Mega ο 40χρονος ιερέας, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα μηνύματα που έστειλε σε 12χρονο αγόρι.

«Ουδέποτε είχα επικοινωνία με ανηλίκους πλην του συγκεκριμένου, έγινε κατά λάθος καθώς νόμιζα ότι είχα στείλει το γραπτό μήνυμα σε άλλον ενήλικα, που είχε το ίδιο μικρό όνομα. Έκανα το τελευταίο δεκαήμερο με τον ενήλικα διαδικτυακό σεξ, είχα επικοινωνία και με άλλους ενήλικες, δεν είχα ποτέ καμία φυσική επαφή με κανέναν», λέει μέσω του δικηγόρου του ο ιερέας.

Όμως, όταν το μικρό αγόρι ρώτησε έκπληκτο τον ιερέα, μην μπορώντας να πιστέψει τι έβλεπε, αν κάποιος είχε χακάρει τον λογαριασμό του, εκείνος συνέχισε, όπως φαίνεται, ακάθεκτος, στέλνοντας ηχητικό μήνυμα στο παιδί, ρωτώντας το αν του άρεσε.

«Το παιδί έπαθε σοκ», δηλώνει η μητέρα του 12χρονου

«Έπαθε ένα σοκ γιατί αφενός δεν το περίμενε, είναι η ιδιότητα του ανθρώπου αυτή που δεν το περίμενε, τρόμαξε γιατί αναφέρει το όνομα του παιδιού το βίντεο και ανατρίχιασε, δηλαδή αηδίασε με όλο αυτό. Στην αρχή δεν το πίστευε το παιδί ότι είναι αυτός και λέει »πάτερ τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;». Και συνέχισε να απαντάει άσεμνα», αναφέρει η μητέρα του 12χρονου.

Σάτυρος ιερέας: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε στείλει και σε άλλα παιδιά

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα τρία κινητά τηλέφωνα και τον φορητό υπολογιστή του 40χρονου κληρικού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν ανάλογα περιστατικά με θύματα και άλλους ανηλίκους. Μάλιστα, ο 40χρονος φέρεται να έχει στείλει παρόμοιο βίντεο και σε έναν ακόμη ανήλικο, σε κοντινή περιοχή, που παλιότερα ήταν αρχιμανδρίτης.

 

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον οι καταγγελίες σε βάρος του Ιερομόναχου Αρχιμανδρίτη της Μητροπόλεως Υδρας Σπετσών και Αιγίνης ο οποίος προφυλακίστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ενός 12χρονου παιδιού από χωριό της Αργολίδας.

Η ίδια, μάλιστα, εκτιμά πως υπάρχουν και άλλα παιδιά τα οποία έλαβαν το βίντεο με τις άσεμνες χειρονομίες στο messenger τους.

«Υπάρχει μια σοβαρότητα τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ αυτό προσπαθώ να βγάλω, τι έχει γίνει και με άλλα παιδιά. Το δικό μου παιδί δεν το έχει ακουμπήσει, δεν πρόλαβε. Αν το είχε ακουμπήσει θα ήμουν εγώ στη θέση του τώρα, να δικάζομαι. Δεν το έχει ακουμπήσει, το προλάβαμε γιατί το παιδί μας μίλησε αμέσως και αμέσως δράσαμε με τη Δίωξη. Καταλαβαίνουμε από τη συνομιλία και όλα αυτά πως υπάρχει και άλλο ‘παρακλάδι’ », λέει η μητέρα του 12χρονου την ώρα που η Ασφάλεια Ναυπλίου βάζει στο «μικροσκόπιο» τα κινητά και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 40χρονου.Διαβάστε επίσης