«Άρωμα μαφίας» αναδύεται από τον εμπρησμό του βενζινάδικου που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (23/2) στην Αργυρούπολη και είχε ως αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερευνητές του Εκβιαστών εκτιμούν πως πίσω από την επίθεση κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της επιχείρησης καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως στο πρόσφατο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί να ασχοληθεί με το κατάστημα άτομο που στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε δολοφονία και εν τέλη αθωώθηκε.
Ο εμπρησμός έγινε στις 4.00 τα ξημερώματα όταν τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο μηχανές ακινητοποίησαν έναν υπάλληλο του βενζινάδικου με την απειλή όπλου και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό έβαλαν φωτιά.
Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ ο υπάλληλος κάλεσε την Πυροσβεστική. Η πυρκαγιά σβήστηκε λίγο αργότερα, αλλά από τις φλόγες το πρατήριο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Οι κάτοικοι των διαμερισμάτων πάνω από το πρατήριο απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.