-->
17.04.2024

Αυτά τα σχολεία θα είναι αύριο κλειστά σε όλη τη χώρα

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, 22 Ιανουαρίου 2024, πολλά σχολεία σε όλη τη χώρα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Στον Δήμο Γρεβενών, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 09:15, ενώ, τα Εσπερινά σχολικά Λύκεια θα ολοκληρώσουν το ημερήσιο ωράριο στις 20:00. Στον Δήμο Δεσκάτης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, όλες οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, οι σχολικές μονάδες στους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού θα αρχίσουν στις 10:00, ενώ, στον δήμο Νεστορίου οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές. Οι Παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Aναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει επισήμως ανακοινωθεί από το δήμο Εορδαίας στην Κοζάνη, με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Ν.Πλακεντά αλλά και από το δήμο Πρεσπών, με απόφαση του δημάρχου Γεωργίου Στεργίου.

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, αύριο Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν στην περιοχή. Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Φλώρινας.

Στους ανωτέρω δήμους, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Ιωάννη Λιάση.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από αυτούς στις Δημοτικές Κοινότητες Λεχόβου και Βαρικού, οι οποίοι θα παραμείνουν κλειστοί.

Στην Καστοριά, αναμένεται ανακοίνωση στις 18.00μμ. Έως τώρα, υπήρχε η σκέψη να ξεκινήσει η λειτουργία των σχολείων στις 10.00, εξετάζεται όμως το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν καθόλου.

Τα σχολεία του Δήμου Βελβεντού θα ξεκινήσουν στις 10.00 ενώ μία ώρα αργότερα από το κανονικό θα ξεκινήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Βοϊου (δυτ.Μακεδονία)

Ενδέχεται να υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων αύριο Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024.Διαβάστε επίσης