Search
Close this search box.
Search

Αυτόπτης μάρτυρας για την παράσυρση στη Λούτσα: Είπαν στον οδηγό ότι σκότωσε άνθρωπο και απάντησε ότι πονάει το αυτί του

Πριν 1 ώρα
Τροχαίο

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λούτσα, κατά το οποίο ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του και η 21χρονη κοπέλα του τραυματίστηκε σοβαρά. Η μάρτυρας, που βρέθηκε στο σημείο λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση, μίλησε αποκλειστικά στο ΕΡΤnews για τις δραματικές στιγμές που έζησε.

«Άκουσα τρία μπαμ. Μένω σχεδόν απέναντι και κατέβηκα αμέσως. Είδα τους τραυματίες στο δρόμο. Πήγα στον νεαρό, έλεγξα καρωτίδα και καρπό, αλλά δεν είχε ζωτικά σημεία», ανέφερε. Προσπάθησε να προσφέρει πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο νεαρός δεν ανταποκρινόταν ακόμη και με απινιδωτή.

Σοκαριστική ήταν και η εικόνα της μητέρας του θύματος, η οποία, σύμφωνα με τη μαρτυρία, «έτρεμε ολόκληρη» και δεν είχε αντιληφθεί πως το παιδί της είχε ήδη καταλήξει.

Η κοπέλα του βρέθηκε στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένη.

Η μάρτυρας περιέγραψε επίσης τη στάση του οδηγού αμέσως μετά το δυστύχημα: «Όταν ο διασώστης του είπε “σκότωσες άνθρωπο”, εκείνος απάντησε: Ναι, αλλά με πονάει το αυτί μου, να το δούμε;. Δεν έδειχνε να έχει συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει».

Σύμφωνα με την ίδια το όχημα ακουγόταν να κινείται με μεγάλη ταχύτητα πριν από τα τρία χτυπήματα που ακολούθησαν.

Η αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφτασαν άμεσα στο σημείο, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας συνεχίζονται

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.