-->
05.12.2022

Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά της Ιωάννας Μαλέσκου

Κάνει εντύπωση και τραβά τα βλέμματα, ενώ η προσωπική της ζωή πάντα απασχολεί τα media. Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την προσωπική της ζωή.

Από τη μία το φλερτ της με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια, το οποίο έληξε άδοξα στις αρχές του καλοκαιριού, από την άλλη οι φήμες που την θέλουν να έχει περάσει ένα υπέροχο διάστημα.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της ON Time, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός εντυπωσιακού άνδρα, που είναι εκπαιδευτής σκύλων. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και και πρώτα απ’ όλα την αγάπη τους για τα ζώα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί. Κάποιοι κάνουν λόγο για μια τρυφερή φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω. Κάποιοι λένε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου συχνά, ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η έδρα του γοητευτικού εκπαιδευτή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν δει με το αυτοκίνητό της στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης