-->
08.08.2022

Χαμός σε μπουζουκομάγαζο στη Γλύφα Χαλκίδας – Χωρίς μάσκες και μέτρα… μέχρι τελικής πτώσης!

Ξεκίνησαν να λειτουργούν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας γνωστά κέντρα διασκέδασης που βρίσκονται στη Γλύφα Χαλκίδας. Σύμφωνα με το eviazoom, το Σάββατο 3 Ιουλίου, και ενώ η πανδημία με την μετάλλαξη Δέλτα απειλεί με τοπικά lockdown, κάποιοι επιχειρηματίες αλλά και πελάτες – στην πλειοψηφία τους νέοι- δεν λογαριάζουν τίποτα και επιδίδονται σε γλέντια ακόμη και σε μαγαζιά που λειτουργούν σε εσωτερικούς χώρους!

Όπως θα δείτε στα video που εξασφάλισε το EviaZoom.gr, έγινε… του κορονοϊού στο μπουζουξίδικο «ΑΝΟΔΟΣ LIVE», το οποίο είναι και κλειστός εσωτερικός χώρος, με τους θαμώνες να συνωστίζονται, χορεύοντας και διασκεδάζοντας ο ένας πάνω στον άλλο μέχρι το πρωί!

Mία από τα ίδια και στο club «GAZ Summer Style Club», στο οποίο πέρυσι είχε μπει και λουκέτο από κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης για παραβίαση των μέτρων κατά του κορvνοϊού και συγκεκριμένα λόγω όρθιων πελατών!

Αίσθηση και ερωτηματικά προκαλεί ότι δεν έγινε κανένας έλεγχος από την aστυνομία Χαλκίδας ή από κάποια άλλη υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, την στιγμή μάλιστα που το κορονογλέντι στο μπουζουξίδικο «ΑΝΟΔΟΣ LIVE» είχε προαναγγελθεί αρκετές μέρες πριν μέσα από την σελίδα της επιχείρησης στο facebook (σ.σ. φωτο πάνω).

Δείτε το video:

 


Διαβάστε επίσης