-->
14.08.2022

Χαμός στην Πλάκα με τα γυρίσματα του Γάμος αλά Ελληνικά 3 – Δείτε εικόνες

20 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά» η Νία Βαρντάλος βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας

Η οικογένεια Πορτοκάλος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για να μας εξιστορήσει πώς εξελίχθηκαν οι χαρακτήρες. Μετά από τα γυρίσματα σε Σούνιο και Ραφήνα, το λαμπερό καστ με επικεφαλής τη Νία Βαρντάλος βρέθηκε στην Πλάκα.

Νία Βαρντάλος

Η πλοκή της ταινίας περιελάβανε γυρίσματα τόσο σε παραθαλλάσιους προορισμούς όσο και στο κέντρο της Αθήνας και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους η Νία Βαρντάλος μοιράστηκε φωτογραφίες, με τους διαδικτυακούς της φίλους, δηλώνοντας ιδιαίτερα συγκινημένη.

γυρισματα

Η Νία Βαρντάλος στην Πλάκα

Η ομάδα του «Γάμος αλα ελληνικά 3» περιδιαβαίνει στα σοκάκια και χαμογελαστή η Νία Βαρντάλος, πίσω από τις κάμερες, αναφέρει. «Λοιπόν… αυτό ήταν όσον αφορά το My Big Fat Greek Wedding 3! Είμαι κυριευμένη από συναισθήματα, τόση ανακούφιση και ευγνωμοσύνη όλη μέρα, και τώρα δάκρυα κυλούν στο πρόσωπό μου. Ευχαριστούμε το συνεργείο, το καστ, τους παραγωγούς, το στούντιο, τους χρηματοδότες και τους νέους μας φίλους στους Βαριπατάδες, στην Κέρκυρα εδώ στην Ελλάδα. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, εκτιμάται εξαιρετικά όταν εκπέμπεται μαγεία τριγύρω».

Η ομάδα του Γάμος αλά ελληνικά 3

γυρισματα


Διαβάστε επίσης