-->
16.10.2021

Χάρης Ρώμας: Τι είπε για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τη Σοφία Μουτίδου

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε τόσο στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που ξεσήκωσαν σάλο αντιδράσεων όσο και στο πρόσφατο βίντεο της Σοφίας Μουτίδου που αποδοκιμάστηκε  από τους χρήστες του διαδικτύου.

Η γνώμη του όσον αφορά τα λεγόμενα της συνεργάτιδάς του είναι ότι δεν ήταν πρόθεσή της να υπερασπιστεί τον Πέτρο Φιλιππίδη και ότι διατύπωσε λάθος την άποψή της χωρίς να ολοκληρώσει τη σκέψη της.

«Γνωριζόμαστε στον χώρο. Η Κωνσταντινίδου και η Καρύδη που έγιναν θέμα είναι γνωστό ότι διέπονται από ηθικές αρχές. Η Ελισάβετ από διολίσθηση ή από λάθος διατύπωση είπε κάτι που δεν στέκει, ότι έχουμε όλοι οι άνθρωποι αδυναμίας. Μιλήσαμε με την Ελισάβετ και μου είπε ότι υπήρξε παραποίηση των λεγομένων της είπε.

Όσο για τη Σοφία Μουτίδου και το τελευταίο της βίντεο στο Youtube που έγινε πόλος έλξης σκληρής κριτικής απάντησε:

«Αποφεύγω να βλέπω και να σχολιάζω δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου με το “Καφέ της Χαράς” που δεν έπαιξε δημιουργήθηκαν διάφορες ίντριγκες και θέλω να κρατάω μία απόσταση. Επειδή δεν το είδα ολοκληρωμένο – και ούτε θέλω – αυτό το το κομμάτι που είδα που λέει ότι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν στρέιτ άνδρες δεν ξέρω που απέβλεπε., Δεν έχει δίκιο αυτό πιστεύω».

Πηγή:znews
Διαβάστε επίσης