-->
18.06.2021

Χασαπόπουλος και Βούλγαρη δοκίμασαν στον αέρα τα viral γυαλιά της Ματίνας Παγώνη (BINTEO)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ήταν η Ματίνα Παγώνη, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral λόγω των μπλε γυαλιών με τα οποία είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, είχαν στα χέρια τους τα viral γυαλιά της προέδρου των Νοσοκομειακών Γιατρών Ματίνας Παγώνη και έκαναν «διαγωνισμό» για το ποιος τα φοράει καλύτερα.

«Αυτό είναι το λάφυρο» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, καλημερίζοντας την κ. Ματίνα Παγώνη. Πρώτη δοκίμασε τα γυαλιά η Ανθή Βούλγαρη, στην οποία η κ. Παγώνη είπε με χιούμορ ότι δεν της πάνε, καθώς δεν είναι του στυλ της. Ακολούθησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, όμως ούτε σε εκείνον ταίριαζαν τα μπλε γυαλιά. «Θα μιλήσουμε τώρα για σοβαρά θέματα, να αφήσετε τα γυαλιά;» είπε κάποια στιγμή η κ. Παγώνη και η συζήτηση ξεκίνησε.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, ήταν μεταξύ των καλεσμένων σε γιορτή που στήθηκε στον κήπο του ραδιομεγάρου και έκλεψε την παράσταση, καθώς επέλεξε να ντυθεί σε τόνους μπλε ελεκτρίκ, συμπληρώνοντας το λουκ της και με γυαλιά ηλίου στους ίδιους χρωματισμούς.

Διαβάστε επίσης