-->
24.07.2021

Χιονίδης: Ο τουρισμός θα μας εκπλήξει φέτος – ΗΧΗΤΙΚΟ

Πολύ σημαντικό βήμα στον δρόμο προς την «Ελευθερία», αλλά και για τον τουρισμό χαρακτήρισε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19 ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ, Σάββας Χιονίδης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.
Ο κ. Χιονίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εξέλιξη του τουρισμού κατά το τρέχον έτος ανεβάζοντας μάλιστα τον πήχη των εσόδων πάνω και από τις προσδοκίες που εκφράστηκαν μέχρι στιγμής από την κυβέρνηση.

«Ο τουρισμός θα μας εκπλήξει φέτος», είπε χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα τουριστικά έσοδα θα υπερβούν τα 11 δισ. ευρώ, έναντι των 8 δισ. ευρώ που αναμένει η κυβέρνηση για το 2021 και 4,25 δισ. ευρώ πέρυσι, «διότι υπάρχει οργάνωση, προβολή και η αξιοπιστία της χώρας. Υπάρχει διάθεση τουριστών από το εξωτερικό να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα».

Επίσης ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ αναφέρθηκε στη σημασία των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τη στήριξη των επιχειρήσεων και την οικονομική ενίσχυσή τους στα πρώτα βήματα της επανεκκίνησής τους μετά την άρση του lockdown.

Ο κ. Χιονίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για τη βελτίωση της κατάστασης στους συνοριακούς σταθμούς με την ενίσχυση τους με προσωπικό και μέσα, ώστε να περιοριστούν οι ουρές οχημάτων και οι πολύωρες καθυστερήσεις στα σύνορα.

Τέλος, ο κ. Χιονίδης αναφέρθηκε στο εργασιακό νομοσχέδιο και στο νέο εκλογικό σύστημα για την Αυτοδιοίκηση.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Σάββας Χιονίδης στη Μαρία Σαμολαδά:

 

 

 
Διαβάστε επίσης