-->
13.06.2024

Χωρίζουν Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι – «Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί»

«Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης»

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι φαίνεται πως οδηγούνται στον χωρισμό, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα», ο ποινικολόγος αποκάλυψε πως η Εύα Καϊλή τον ενημέρωσε πως θέλει να προχωρήσει στη λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον πατέρα της κόρης τους, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο πλέον μένουν σε διαφορετικά σπίτια.

«Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Και ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης. Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κυρία Καϊλή προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σχετικά με το γιατί δεν πήγε η Εύα Καϊλή στη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου, ανέφερε πως ήταν καθαρά προσωπικοί οι λόγοι της και πως βούλησή της είναι να συμμετέχει 100% στις διαδικασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο.

«Πήγαμε με την Εύα Καϊλή στο στέκι των ευρωβουλευτών και σηκώθηκαν όλοι να τη χαιρετήσουν με συμπάθεια. Ήρθαν και της μίλησαν», τόνισε ακόμη ο δικηγόρος της.
Διαβάστε επίσης