Search
Close this search box.
Search

Δεν ανοίγουν τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη – Νέο μέτρο στήριξης για τις κλειστές επιχειρήσεις

Πριν 5 έτη

Οριστική φαίνεται ότι είναι η απόφαση να μην ανοίξουν τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη.

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό η Αριστοτελία Πελώνη, αύριο το πρωί η κυβέρνηση θα ανακοινώσει επί πλέον μέτρο στήριξης για αυτές τις επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε τα εξής:

Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας αντί να προτείνει, βρίζει. Αντί να ασκεί θεσμική κριτική, ακολουθεί ρητορική καφενειακού επιπέδου.

Ως προς τους χαρακτηρισμούς, τους επιστρέφουμε ακέραιους. Η χώρα ατύχησε σε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, να έχει αυτή την αξιωματική αντιπολίτευση. Κρίμα.

Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαϊα ήταν εισήγηση των ειδικών, τους οποίους η κυβέρνηση ακούει.

Ας μας πει λοιπόν ο κ. Τσίπρας: Πρέπει να εμπιστευόμαστε τη γνώμη των επιστημόνων; Ή ο ίδιος θέλει να τους ακούει μόνο όποτε οι εισηγήσεις του αρέσουν και δεν συνεπάγονται δυσάρεστες αποφάσεις;

Η κυβέρνηση έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, στηρίζει με κάθε τρόπο όσους πλήττονται.

Αύριο το πρωί η κυβέρνηση ανακοινώνει επιπλέον μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.