-->
13.06.2024

«Δεν το ζω! – Μου απάντησε!», λέει ο επιχειρηματίας που έκανε ερώτηση στον Μητσοτάκη μέσω TikTok

ην παρουσία του στο TikTok, ενισχύει καθημερινά με νέα βίντεο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στον δρόμο προς τις κάλπες της 25ης Μαρτίου.

«Δεν το ζω, δεν μπορεί να απάντησε», σχολίασε ο επιχειρηματίας στον οποίο «μίλησε» ο Μητσοτάκης
judah_mitsotakis__1_

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χθες αναφέρθηκε αρχικά στην μείωση του ΦΠΑ στον καφέ και στην εστίαση που έγινε το 2020 από το 24% στο 13% για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις. «Όμως τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έδειξαν ότι η μείωση αυτή δεν πέρασε στον καταναλωτή, γι΄αυτό είμαστε πολύ διστακτικοί να μειώσουμε τον ΦΠΑ στα τρόφιμα και τα καύσιμα» ανέφερε.

Ο Κ. Μητσοτάκης στο TikTok

Όπως είπε, μειώθηκε η φορολογία των επιχειρήσεων από 28% στο 22%, οι ασφαλιστικές εισφορές κατά 4,4 μονάδες, η προκαταβολή φόρου από το 100% στο 55% ενώ αυξήθηκε η απαλλαγή φόρου για τις επιχειρήσεις που επενδύουν στην καινοτομία.

Συνολικά δώσαμε 58 δισ. ευρώ για να σταθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα πόδια τους και στοχεύουμε στην κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και στην περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Οι καλοί μισθοί δίνονται από ισχυρές επιχειρήσεις και σε αυτήν την προσπάθεια αύξησης των μισθών θα πάμε όλοι μαζί μπροστά χωρίς να αφήσουμε κανέναν πίσω» ανέφερε και πρόσθεσε ότι χρωστάει ένα haul με ολόσωμη φόρμα!

Στο τέλος του TikTok, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον νεαρό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ένδυσης, και με χιούμορ είπε «χρωστάω ένα haul με ολόσωμη φόρμα αυτή τη φορά».


Διαβάστε επίσης