Search
Close this search box.
Search

Διπλή ανάπλαση: Τέσσερα διαφορετικά οικόπεδα στο Βοτανικό για το γήπεδο μπάσκετ θα προτείνει ο Δήμος Αθηναίων

Πριν 5 έτη
γήπεδο Παναθηναϊκού

Με προτάσεις για τέσσερα διαφορετικά οικόπεδα, που θα συνορεύουν με τα όρια της «Διπλής Ανάπλασης» στην περιοχή του Βοτανικού, θα περιμένει η δημοτική αρχή της Αθήνας, την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον ιδιοκτήτη της Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (18/12).

Το ραντεβού ανάμεσα στο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και την ηγεσία του μπασκετικού Παναθηναϊκού -στο οποίο θα δώσει το «παρών» και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός- θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. της Παρασκευής και ουσιαστικά «κλείδωσε» στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, σε επικοινωνία που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Θα πραγματοποιηθεί δε, εντός του χρονικού ορίου του ενός μήνα, που προέβλεπε και το μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης το οποίο υπέγραψαν στις 20 Νοεμβρίου ο δήμος Αθηναίων, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με όλες τις υπόλοιπες πλευρές που συμμετέχουν στο πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης» (Κυβέρνηση, Περιφέρεια, ΑΕΠ Ελαιώνας).

Η πλευρά του Δήμου Αθηναίων, θέλει να μπει» στο πρότζεκτ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι έχει έτοιμες προτάσεις για την πρώτη χωροθέτηση του νέου γηπέδου μπάσκετ στο Βοτανικό. Παράλληλα, ο δήμαρχος Αθηναίων θα ενημερώσει αναλυτικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του για το σχέδιο χρηματοδότησης, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους που αφορούν την κατασκευή της μπασκετικής σάλας στην περιοχή, σε πολύ κοντινή απόσταση απ’ το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.