-->
06.10.2022

Δολοφονία Άλκη: «Δεν είναι χούλιγκαν, του ζήτησαν απλώς να μεταφέρει τρία άτομα» – Η οικογένεια του Ντίνου απαντά

Νέα τροπή δίνει στις έρευνες η παράδοση του 12ου μέλους της δολοφονικής ομάδας που σκότωσε τον Άλκη στην Θεσσαλονίκη.

Ο μυστηριώδης άντρας που φέρεται να ήταν γνωστός με το όνομα «Ντίνος», είναι 22 ετών έχει περιγράφει σε καταθέσεις συλληφθέντων και για την ΕΛΑΣ και ήταν θέμα τιμής ο εντοπισμός του καθώς η φημολογία πως πρόκειται για άτομο με υψηλές διασυνδέσεις, ήταν έντονη.

Ο «Ντίνος» ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που κατέγραψε το βίντεο ντοκουμέντο του σκούρου Volkswagen Polo. Στο βίντεο το αυτοκίνητο  φαίνεται να κατευθύνεται στο σημείο της επίθεσης.

Η οικογένεια του λέει πως το παιδί της ποτέ δεν βγήκε από το αμάξι.

Όπως αποδεικνύεται από το σύστημα εντοπισμού (GPS) του αυτοκινήτου του, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, βρισκόταν συνεχώς εντός αυτού, εν κινήσει, σε απόσταση 30 μέτρων από το σημείο της επίθεσης, μη έχοντας καν οπτική επαφή.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει αν σημειωθεί ότι άγνωστο είναι ακόμα και σήμερα το ποιος σκότωσε τον Άλκη. Καθώς οι χούλιγκαν έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν την τακτική του να ρίχνει ο ένας τα βάρη στον άλλο. Η οικογένεια του Ντίνου με ανακοίνωση της στηρίζει το παιδί της.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του «Ντίνου»

«Δεν είναι οργανωμένος οπαδός καμίας ομάδας. Οι συγκατηγορούμενοι του, δεν έδωσαν έως σήμερα τα στοιχεία του, γιατί, πολύ απλά, πλην ενός, δεν τον γνωρίζουν (δεν τους έχει, ούτε τον έχουν ξανασυναντήσει). Του ζητήθηκε και άκριτα δέχτηκε, να μεταφέρει, ελλείψει αυτοκινήτων, 3 άτομα, τα δύο άγνωστα του, στη Χαριλάου. Δεν γνώριζε ότι οι συγκατηγορούμενοι του μεταφέρουν οπλισμό και ότι επίκειται επίθεση σε άλλα άτομα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του.

Από την άλλη ο 23χρονος Αλβανός φέρεται να έχει δηλώσει πως στο Volkswagen Polo ήταν η οργανωτική ομάδα.Διαβάστε επίσης