-->
07.07.2022

Δυστύχημα στην Καβάλα: Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται οι τρεις τραυματίες (νέες εικόνες & video)

Σόκαρε το πανελλήνιο ο τρόπος με τον οποίον χάθηκαν ακαριαία χθες βράδυ τρεις ζωές στην Καβάλα όταν μοτοσικλέτα έπεσε με φόρα πάνω σε καλεσμένους γαμήλιας δεξίωσης που ανέμεναν να εισέλθουν σε κέντρο διασκέδασης.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με το ΙΧ αυτοκίνητο που επιχείρησε την αναστροφή καθώς και δύο καλεσμένοι του γάμου από τη Δράμα οι οποίοι χτυπήθηκαν από το δίκυκλο έφτασαν νεκροί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ κατέφθασαν ακόμα τρεις τραυματίες, δύο επίσης από τη Δράμα και μία κυρία από τη Θεσσαλονίκη.

«Ήταν συγκλονιστικό, πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη», επισημαίνει σε δηλώσεις του στο kavalapost ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, σημειώνοντας πως «από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο μας σήμανε συναγερμός αφού δεν ξέραμε τι ακόμα να περιμένουμε, οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες».

Αυτήν τη στιγμή στο ΓΝΚ νοσηλεύονται οι τρεις τραυματίες, ευτυχώς «εκτός κινδύνου»· μάλιστα, ο ένας από τρεις, άνδρας από τη Δράμα, δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο ακόμη και σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου. Οι άλλοι δύο θα συνεχίσουν τη νοσηλεία τους, ωστόσο «σύμφωνα με τους ιατρούς η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σταθερή και δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους», υπογράμμισε ο κ. Κλειτσιώτης.

Διαβάστε επίσης