-->
17.04.2024

Είχαν γαζώσει και άλλο βενζινάδικο του επιχειρηματία που σκότωσαν στον Γέρακα

Άφαντοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι άγνωστοι δράστες που γάζωσαν και σκότωσαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα.

Στο σημείο η Αστυνομία εντόπισε τουλάχιστον 25 κάλυκες από καλάσνικοφ και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βενζινάδικο της ιδίου ιδιοκτήτη δέχεται επίθεση.

Πριν από 4 χρόνια, άλλο πρατήριο της ίδιας εταιρείας, επίσης στην περιοχή του Γέρακα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2018, είχε σημειωθεί ένοπλη επίθεση.

Τότε, το βενζινάδικο ήταν κλειστό και οι δράστες είχαν προκαλέσει με πυροβολισμούς φθορές στην τζαμαρία της επιχείρησης και σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Δύο άτομα είχαν περάσει έξω από το πρατήριο – όταν ήταν εκτός λειτουργίας – και άρχισαν να πυροβολούν. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο περισυνέλεξαν 13 κάλυκες.

Επίσης βρέθηκαν οπές από σφαίρες στη τζαμαρία καθώς και σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο πρατήριο τη στιγμή που έγινε το περιστατικό. Μάλιστα μέσα σε ένα από τα αυτοκίνητα βρισκόταν ένας άνδρας που εκτελούσε χρέη φύλακα. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς.

 Διαβάστε επίσης