-->
07.06.2023

Εισηγήσεις σε Ανδρουλάκη για Εύα και Λοβέρδο: Κάντο όπως η Φώφη με τον Βενιζέλο!

Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση του Νίκου Ανδρουλάκη με την Εύα Καϊλή, ενώ βαθαίνει το ρήγμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και με τον Ανδρέα Λοβέρδο – το 15minutes.gr σας έχει ενημερώσει σχετικά και σε ανύποπτο χρόνο και για τα δυο αυτά μέτωπα.
Μετά τη νέα διαφοροποίηση της Εύας Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου δεν ακολούθησε τη γραμμή των ευρωσοσιαλιστών που απείχαν αλλά υπερψήφισε τον εκπρόσωπο του ΕΛΚ για τη θέση του Γενικού Γραμματέα, στη Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι η ευρωβουλευτής τους βρίσκεται σε φάση αποδρομής από το ΠΑΣΟΚ, αναζητώντας στέγη πιθανότατα στη Νέα Δημοκρατία. Τα ίδια ανησυχούν ότι μπορεί να συμβεί και στο μέλλον με τον Ανδρέα Λοβέρδο.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει δεχθεί εισηγήσεις από κάποια στελέχη να απομακρύνει τόσο την Εύα Καίλή, όσο -μελλοντικά και εφόσον συνεχίσει την ίδια τακτική- και τον Ανδρέα Λοβέρδο.
«Πρόεδρε, κάντο όπως η Φώφη με τον Βενιζέλο» του προτείνουν- όπου η αείμνηστος πρόεδρος είχε ουσιαστικά αφήσει εκτός ψηφοδελτίων τον πρώην αρχηγό του κόμματος.
Οι πληροφορίες, ωστόσο, επιμένουν πως τουλάχιστον σε αυτή τη φάση ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θέλει να δημιουργήσει εσωστρέφεια και δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις. Θα περιμένει το μέλλον και αναλόγως θα πράξει, λένε όσοι γνωρίζουν καλά τα πράγματα.


Διαβάστε επίσης