-->
28.11.2022

Έκκληση για εμβολιασμό απευθύνει στο ανεμβολίαστο προσωπικό του Παπανικολάου το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου

Έκκληση για εμβολιασμό απευθύνει το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Παπανικολάου στο ανεμβολίαστο προσωπικό του Νοσοκομείου, με αφορμή την ΕΔΕ που διατάχθηκε ύστερα από φήμες για εικονικά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι στην περίπτωση που αποδειχτεί ότι υπάρχουν εργαζόμενοι που έκαναν εικονικό εμβολιασμό, αυτοί δεν μπορούν να φέρουν τον τίτλο του υγειονομικού, υπογραμμίζοντας ότι αυτοί «προσβάλλουν όλους εμάς, εμβολιασμένους και μη, και ουδεμία θέση έχουν στο συλλογικό μας όργανο».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα τιμωρητικά μέτρα, όπως η αναστολή εργασίας, στερούν το Νοσοκομείο μας από αναγκαίο προσωπικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας, εξαθλιώνουν εργαζόμενους που δεν αμείβονται και ανοίγουν τον δρόμο για την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ.

Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μετά από δημοσιεύματα σχετικά με αυτές τις φήμες, παρήγγειλε πριν από λίγες ημέρες προκαταρκτική έρευνα για να διερευνηθεί, εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης.

Διαβάστε επίσης