-->
11.12.2023

Ένα απέραντο φρενοκομείο η αριστερά

Είναι η πρώτη φορά που η Αριστερά προσφέρει απλόχερα γέλιο και διασκεδάζει τον κόσμο.

Οι αντίπαλες φατρίες στον ΣΥΡΙΖΑ το έχουν τερματίσει διαψεύδοντας όλους όσους υποστήριζαν ότι στην Κουμουνδούρου δεν διαθέτουν χιούμορ.

Δικαιολογημένα ο Νίκος Φίλης διερωτάται πώς είναι δυνατόν να γίνει αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ ένας ναυτιλιακός broker που για δύο χρόνια ήταν συνεργάτης και υμνητής του Μητσοτάκη.

Άμεση είναι η αντίδραση του Πολάκη που λέει ότι αυτόν δεν τον ενδιαφέρει η διαδρομή του Πολάκη αλλά η εξουσία.

Προφανώς έχει επηρεαστεί από τη ρήση του προέδρου Μάο, «Μαύρη γάτα, άσπρη γάτα, μου είναι αδιάφορο το χρώμα, αρκεί να πιάνει ποντίκια».

Το πρόσωπο των ημερών ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πρόκειται να μπει σε αντιπαραθέσεις, γιατί γνωρίζει ότι αν αρχίσει να μιλάει κινδυνεύει να χάσει τις εκλογές.

Γι΄ αυτό περιφέρεται σε πλατείες και γυμναστήρια και στα διαλείμματα επισκέπτεται τις λαϊκές συνοικίες για να δηλώσει ότι συμπάσχει με το… προλεταριάτο.

Ο Κασσελάκης είναι με όλους. Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο. Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, υμνητής του Μητσοτάκη, ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ κατά δήλωσή του και υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Για μια ακόμη φορά δικαιώνεται ο εθνάρχης Καραμανλής που έλεγε ότι η χώρα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης