-->
06.08.2021

Ένα όνομα από τα παλιά, τα κατεβασμένα τηλέφωνα και ο «αψύς» Σφακιανός

Ένα όνομα ακούγεται τελευταίως για κάποιες θέσεις. Τη μια για επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας και την άλλη για το υπουργείο Οικονομικών. Ο λόγος για τον Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος επανακάμπτει για να δώσει, όπως λένε, ένα χέρι βοηθείας, τώρα που θα αρχίσουν να εισρέουν τα πρώτα δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Άλλωστε το έχει πει και ο Θόδωρος Σκυλακάκης. Μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει όλο το βάρος της διαχείρισης του Ταμείου.

Τα κατεβασμένα τηλέφωνα…

Δεν είναι μόνο ο νέος διοικητής του ΕΦΚΑ που τα έχει «πάρει» με τα κατεβασμένα τηλέφωνα του Οργανισμού και τη μή εξυπηρέτηση των πολιτών από τους αδιάφορους υπαλλήλους του. Είναι και υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος τώρα που ξεμπέρδεψε και μάλιστα ανώδυνα από το εργασιακό θα ασχοληθεί με το φαινόμενο που πλήττει το κύρος της δημόσιας διοίκησης.

Μάλιστα, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες ετοιμάζει ένα μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο που θα καλεί πίσω τους πολίτες και θα απαντά σε κάθε απορία τους.

Για να δούμε αν θα λειτουργήσει…

Ο πονοκέφαλος «Πολάκης»

Σε μόνιμο πονοκέφαλο για τον Αλέξη Τσίπρα έχει εξελιχθεί ο Παύλος Πολάκης, αφού πάντα τον βρίσκει μπροστά του και είναι αναγκασμένος να υπερασπίζεται τον «αψύ» Κρητικό. Για άλλη μια φορά η παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, κινδύνευσε να επισκιαστεί από τις δηλώσεις Πολάκη για τα εμβόλια.

Μάλιστα ο Σφακιανός, πήρε φόρα και αργότερα μέσα από τα social media, δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας του λεγόμενών του. Είπε αυτό που εννοούσε, δηλαδή εναντίον των εμβολίων, που έχουν σώσει πολύ κόσμο!

Μάλιστα σε ρώτημα στο facebook αν ο ίδιος έχει εμβολιαστεί ο Πολάκης είπε: «Όχι, θα αποφασίσω τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές που έχουν τα εμβόλια. Τώρα δεν έχει νόημα!»

Με άλλα λόγια ο Σφακιανός μας λέει κατάμουτρα: Εμβολιαστείτε εσείς και αν δεν πάθετε κάτι τότε θα το κάνω και εγώ!

Αυτός, λοιπόν, ήταν και υπουργός Υγείας!!!Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης