-->
18.05.2022

Ένταση on air με τον Αλέξη Κούγια: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει συνείδηση αθώου» (VIDEO)

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend.

Η περιβόητη θεατρική παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη από τις φυλακές της Τρίπολης αποτέλεσε για άλλη μια φορά θέμα συζήτησης, με τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια να αναφέρει:

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει συνείδηση αθώου και θα αθωωθεί στο πρώτο δικαστήριο και γι’ αυτό τον λόγο δεν κατέθεσα αίτηση αντικαταστάσεως περιοριστικών όρων, ούτε προσφυγή. Είναι μία δύσκολη διαδικασία, ο κ. Λιγνάδης έχει αντικρούσει όλες τις κατηγορίες. Από τις τέσσερις πράξεις που του αποδίδονται, για τις δύο τελευταίες είναι ελεύθερος. Για τις δύο πρώτες είναι κρατούμενος».

Η ερώτηση που ήθελε να κάνει ο Δημήτρης Μιλιόγλου… δεν έγινε ποτέ, καθώς ο κ. Κούγιας τον διέκοψε, λέγοντας: «Θα πρέπει να ακούτε την άποψή μου. Με καλέσατε να μιλήσω. Μην είστε ανάγωγος. Αν έχετε άλλα θέματα μην με καλείτε. Δεν σας βλέπω, με ποιον μιλώ; Δεν ξέρω τι ηλικία και τι αγωγή έχετε, αλλά μην με διακόπτετε. Δεν σημαίνει τίποτα ένας δημοσιογράφος να καλύπτει έναν Κούγια.

Η αγωγή του ανθρώπου είναι ίδια, ό,τι επάγγελμα και να κάνει. Μην με διακόπτετε, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Μου ζητήσατε να διευκρινίσω κάποια πράγματα και σας έκανα την τιμή να παρουσιαστώ. Όλη τη βδομάδα με παίρνει η συνεργάτις σας και με διακόπτετε;».

«Να κάνουμε διάλογο γιατί έχουμε και ερωτήματα. Δημήτρης Μηλιόγλου, 43 ετών, δημοσιογράφος. Για την αγωγή μου αφήστε με να γνωρίζω καλύτερα» απάντησε.

Διαβάστε επίσης