-->
15.04.2024

Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης για φωτογραφία με ασθενή σε καρέκλες νοσοκομείου

Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για περιστατικό που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, συγκεκριμένα φωτογραφία που εικονίζει ασθενή σε καρέκλες.

Σε ανάρτηση του διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, Δημήτρη Τζιλβέ, φαίνεται ένας άνδρας ξαπλωμένος σε καρέκλες και αναφέρεται: «Ζητούμε συγγνώμη από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη »αίθουσα ανάνηψης». Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα».

Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε δική του ανάρτηση υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά».

Ολόκληρη η ανάρτηση του citysos στο facebook για το περιστατικό στο Θεαγένειο:

Τριτοκοσμική χώρα…

Ο νεαρός ασθενής που βλέπετε ξαπλωμένο σε τρεις πλαστικές καρέκλες περιμένει να συνέλθει από μέθη μετά από ενδοσκόπηση στην οποία υπεβλήθη.

Ως αίθουσα ανάνηψης χρησιμοποιείται ο χώρος αναμονής του 4ου ορόφου του Θεαγένειου νοσοκομείου.

Γύρω από τον νεαρό βρίσκονται και άλλοι ασθενείς με συνοδούς. Περιμένουν να κάνουν γαστροσκόπηση ή κολονοσκόπηση .

Τη φωτογραφία δημοσιοποίησε με την συναίνεση του νεαρού ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου Δημήτρης Τζιλβές.

 

Ολόκληρη η ανάρτηση Γεωργιάδη για το περιστατικό στο Θεαγένειο:

«Για το περιστατικό αυτό διέταξα επείγουσα ΕΔΕ καθώς υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την στιγμή. Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά».Διαβάστε επίσης