-->
02.10.2022

Επίσκεψη Κικίλια σε εμβολιαστικά Κέντρα

Τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για τον αδιάκοπο αγώνα που δίνουν στην μάχη με την αντιμετώπιση της πανδημίας εξέφρασε στο προσωπικό των εμβολιαστικών Κέντρων Κεραμεικού και Αθηνών ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός που επισκέφθηκε το πρωί τα δύο κέντρα Υγείας, συνοδευόμενος από τον γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό το οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά τους και δώρισε παραδοσιακά τσουρέκια και πασχαλινά γλυκά, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες που βρίσκονταν εκεί για να εμβολιαστούν.

«Και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, οι υγειονομικοί μας είναι εδώ στα εκατοντάδες εμβολιαστικά κέντρα της χώρας και εμβολιάζουν τους συμπολίτες μας με ασφάλεια, οργανωμένα και με τάξη», δήλωσε ο κ. Κικίλιας και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους υγειονομικούς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια για όλη αυτή την προσπάθεια την οποία έχουν κάνει 15 και πλέον μήνες με την πανδημία της Covid, αλλά και με το πρόγραμμα του καθολικού εμβολιασμού της χώρας, την Επιχείρηση «Ελευθερία». Αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι ευθύνονται για την ταχύτητα με την οποία προχωρά το πρόγραμμα, για την αγάπη και τη φροντίδα την οποία δείχνουν στους συμπολίτες μου. Και για ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου. Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους».Διαβάστε επίσης