-->
06.10.2022

Επίθεση με βιτριόλι: Κυνική η κατηγορούμενη διέδιδε ότι «η Ιωάννα θα αγοράσει σπίτι με την αποζημίωση»

Στο τηλεφώνημα που είχε η κατηγορούμενη με την ξαδέλφη της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αναφέρθηκε ο διευθυντής του γραφείου όπου εργαζόταν το θύμα της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι. Σύμφωνα με την μαρτυρία του στο δικαστήριο, η δράστις ανέφερε στην ξαδέλφη του θύματος ότι “δεν είναι κάτι σοβαρό αυτό που έγινε στην Ιωάννα” και ότι “θα πάρει αποζημίωση και θα μπορέσει να αγοράσει ένα σπίτι”.

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η κατηγορούμενη στην ξαδέλφη της Ιωάννας

“Μου είπε κάποια στιγμή ότι της είπε η αστυνομία ότι υπάρχει μια τηλεφωνική συνδιάλεξη της κατηγορουμένης με την ξαδέρφη της, λίγες μέρες μετά την επίθεση. Μου είπε ότι θα πάρω την ξαδέρφη μου να δω τι ήταν αυτό το τηλεφώνημα. Την πήρε μπροστά μου και άκουγα, γιατί μίλαγε με ηχείο λόγω του ότι δεν ακούει”, ανέφερε αρχικά ο διευθυντής του γραφείου όπου εργαζόταν η Ιωάννα.

“Η ξαδέρφη της της είπε πως η κατηγορούμενη ρώτησε πώς είναι η Ιωάννα και αν μπορεί κάποιος να την επισκεφτεί στο νοσοκομείο και ότι εκείνη της απάντησε ότι δεν μπόρεσε να τη δει. Επίσης έχω συγκρατήσει ότι η ξαδέρφη της μετέφερε ότι η κατηγορούμενη της είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό αυτό που έγινε στην Ιωάννα, ότι θα πάρει αποζημίωση και θα μπορέσει να αγοράσει ένα σπίτι. Αυτό την Ιωάννα και εμένα εκείνη την ώρα με συγκλόνισε”, περιέγραψε στη συνέχεια ο μάρτυρας.

“Το τηλεφώνημα αυτό της κατηγορουμένης στην ξαδέρφη της Ιωάννας ήταν κοντά χρονικά με τη μέρα που ο άγνωστος προσπάθησε να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο”, πρόσθεσε.Διαβάστε επίσης