-->
20.01.2022

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς αντέδρασε η 37χρονη από τη φυλακή στη συνέντευξη της Ιωάννας

Μετανιωμένη φαίνεται πως είναι η 37χρονη δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι για το γεγονός ότι δεν πήγε στο δικαστήριο κατά την πρώτη δικάσιμο της υπόθεσης.

Η κατηγορούμενη κρατείται σε κελί του Κορυδαλλού, μαζί με άλλες έξι κρατούμενες, και παρακολούθησε τη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε το θύμα της επίθεσης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, η 37χρονη παρακολούθησε όλη τη συνέντευξη της Ιωάννας, ενώ είδε τις αναλύσεις που έγιναν, σχετικά με αυτή, από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.

Όσοι την είδαν, μάλιστα, παρατήρησαν πως ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη καθώς περίμενε και επίσκεψη από τον αδελφό της. Τον είδε λίγο μετά τις 15:00 και του είπε -σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή- πως ήταν λάθος να μην πάει στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται πως η 37χρονη είχε αρκεστεί να στείλει μία γραπτή δήλωση στο δικαστήριο στην οποία ανέφερε πως θα εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους της και θα πάει στη δίκη σε κάποιο άλλο σημείο της διαδικασίας.

«Δεν έχω πει αυτά τα οποία ακούστηκαν»

«Δεν έχω πει αυτά που ακούστηκαν ή διαδόθηκαν. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση, προφορική ή γραπτή. Πρόκειται για μία άκομψη συρραφή παλιών δηλώσεων. Μου έβαλαν λόγια που δεν έχω πει. Κι εγώ και ο πελάτης μου θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην Ιωάννα. Φυσικά, θα εμφανιστούμε στο δικαστήριο να πούμε όσα γνωρίζουμε». Με αυτόν τον τρόπο, ο δικηγόρος του 40χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν η αιτία της εμμονής της κατηγορουμένης, θέλησε να διαψεύσει όσα ακούστηκαν για το ότι «δεν έχει ακουστεί όλη η αλήθεια και από τις δύο πλευρές».

Από την πλευρά του, ο εκ των νομικών εκπροσώπων της Ιωάννας, Νικόλας Αλεξανδρής, τόνισε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” πως αυτός δεν είναι «ούτε ο ορθός ούτε ο ενδεδειγμένος τρόπος» για να προβεί σε μία διάψευση, υπογραμμίζοντας πως οι δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας «αγγίζουν τα όρια του χυδαίου».Διαβάστε επίσης