-->
08.08.2022

Επιβεβαίωση του 15minutes.gr: Σκουρλέτης και Βίτσας ζητούν να οριστεί τώρα το Συνέδριο

To  15minutes.gr σας είχε ενημερώσει προ ημερών ότι η «Oμπρέλα» ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα την πραγματοποίηση του Συνεδρίου του κόμματος εντός του έτους και ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να κερδίσει χρόνο, καθώς ουσιαστικά θέλει το Συνέδριο να γίνει λίγο πριν τις εκλογές.

Διαβάστε εδώ: Η «Ομπρέλα» πιέζει τον Τσίπρα να κάνει Συνέδριο – Γιατί ο Αλέξης λέει «όχι»!

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι την Παρασκευή το απόγευμα, που συνεδρίασε το λεγόμενο «Πολιτικό Κέντρο» υπό τον Αλέξη Τσίπρα –και όπου αποφασίστηκε να μην γίνει πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα- δυο στελέχη της «ομπρέλας» έθεσαν το θέμα.

Συγκεκριμένα ο Πάνος Σκουρλέτης και –σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες και ο Δημήτρης Βίτσας- ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώσει ότι μέσα στο 2021 θα διεξαχθεί το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο και εκκρεμεί από τις αρχές της πανδημίας.

«Καθίστε να επιστρέψουμε από τις διακοπές, να οριστικοποιηθεί ότι ο Μητσοτάκης δεν θα κάνει εκλογές και ότι μας το επιτρέπει ο κορωνοϊός και το αποφασίζουμε» φέρεται να απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Από τη συζήτηση, πάντως, αποδεικνύεται ότι όχι απλώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα αποφύγει τελικά την πραγματοποίηση του Συνεδρίου, αλλά και ότι είναι πιθανόν θέμα χρόνου να επιστρέψει η εσωστρέφεια στην Κουμουνδούρου.


Διαβάστε επίσης