Search
Close this search box.
Search

Ερντογάν: «Οι Ελληνες μας φοβούνται – Όχι απλά μπορούμε, αλλά θα έρθουμε μια νύχτα»

Πριν 3 έτη

Ανεβάζει τους τόνους ο Ερντογάν, λέγοντας ότι η Ελλάδα φοβάται την αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας. «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα και θα έρθουμε», είπε.

Απευθυνόμενος στους πολίτες στο Φετιγιέ, ο Ερντογάν τόνισε ότι οι εξελίξεις στον τομέα αυτό έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στους Έλληνες, οι οποίοι διερωτούνται: «Τι κάνουν αυτοί οι τρελοί Τούρκοι».

«Έχουν γίνει δοκιμές στη Σμύρνη αυτή τη στιγμή και ο πύραυλος που θα εκτοξευθεί από εκεί έχει αρχίσει να τους τρομάζει. Πάντα λέμε: «Δεν έχουμε καμία σχέση μαζί τους όσο συμπεριφέρονται καλά» σημείωσε και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή το βεληνεκές του πυραύλου μας είναι 565 χιλιόμετρα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, θα το αυξήσουμε στα χίλια χιλιόμετρα».

Παράλληλα, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι παρενοχλεί καθημερινά τα σύνορα της χώρας του, ενώ στα συνθήματα οπαδών του που φώναζαν «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα», απάντησε:

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.