-->
06.02.2023

Εξαλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο: «Δεν έχω καμία σχέση μαζί του»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος, και με το δίκιο του, είναι ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Πέτρος Μίχος με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ο οποίος χρησιμοποιούσε το όνομα του, προκειμένου να ενισχύσει το προφίλ που έχτιζε με τους γνωστούς «φίλους».

Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση με την 12χρονη στα Σεπόλια, φέρεται να χρησιμοποιούσε την συνωνυμία με τον ποδοσφαιριστή. Ισχυριζόταν ότι έχει συγγένεια μαζί του.

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Οι διάλογοι της φρίκης του Μίχου με τους παιδοβιαστές – Με τιμοκατάλογο πουλούσε το 12χρονο παιδί
«Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το Μιχέικο»
Ο Πέτρος Μίχος μίλησε στον ΑΝΤ1 και τόνισε πως αν διαπιστώσει ότι έχει εκτεθεί από αυτή την πλαστή συγγένεια, θα κινηθεί νομικά.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο. Δεν έχουμε καμία οικογενειακή σχέση. Εάν δω κάτι, ότι έχει πει, ότι έχει χρησιμοποιήσει το όνομά μου κτλ θα πάω νομικά. Μου το είπαν και φίλοι «ρε Πέτρο το ένα, ρε Πέτρο το άλλο». Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το Μιχέικο» είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

«Ο κύριος αυτός γι’ αυτά που έκανε, θα πληρώσει. Δεν το συζητώ. Και καλά θα κάνει να πληρώσει» δήλωσε ο Πέτρος Μίχος.Διαβάστε επίσης