-->
01.04.2023

Εξόργισαν την Ιωάννα Παλιοσπύρου τα κολακευτικά λόγια για την Κακαράντζουλα από συγκρατούμενή της

Την οργή και την αγανάκτηση της Ιωάννα Παλιοσπύρου προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα.

Πιο συγκεκριμένα η γυναίκα που γνώρισε τη δράστιδα μίλησε στο «Πρωινό» για την Κακαράτζουλα και είπε μεταξύ άλλων πως: «Έχει ένα επίπεδο, είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ».

Οι δηλώσεις της πρώην συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα

«Γενικά είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, ο οποίος έχει ένα επίπεδο και σε καμία των περιπτώσεων αν δεν γνώριζα το περιστατικό, δεν θα πίστευα ότι το έχει διαπράξει εκείνη. Είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ, φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος με ερεθίσματα, είναι εύστροφη και σίγουρα αν κολλήσει το μυαλό σε κάτι δε μπορείς να το ελέγξεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ίσως να υπήρχε σοβαρός λόγος γι’ αυτό που έκανε. Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της, επειδή κατέστρεψε εκτός από τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου και τη δική της. «Δεν θα το ξαναέκανα» μου είχε πει. Αισθάνεται πολύ άσχημα επειδή έχει φέρει την οικογένειά της σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι που τη ξέρουν και την έχουν στηρίξει, δεν την έχουν αφήσει. Αυτό είναι κάτι που μας το αναφέρει πολύ συχνά. Εάν γνώριζε ότι θα περνούσε αυτόν τον Γολγοθά, δεν θα το έκανε» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, διέψευσε ότι η γυναίκα που προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στην Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε κλέψει ρούχα μέσα στη φυλακή. «Δεν έχει ανάγκη να κλέψει αφού οικονομικά είναι μία χαρά. Συνεχίζει ακόμα να εργάζεται στην κουζίνα».

Διαβάστε επίσης