-->
18.05.2024

Εύα Καϊλη: Νέο σπίτι στις Βρυξέλλες και… νέα ζωή μετά τον Τζόρτζι

Μία νέα ζωή αρχίζει η Εύα Καϊλή μετά τη δίνη του σκανδάλου του QatarGate που οδήγησε την Ελληνίδα πολιτικό στις φυλακές του Χάρεν, μακριά από την κόρη της.

Τα περσινά Χριστούγεννα η Εύα Καϊλή τα γιόρτασε μέσα στις υπερσύγχρονες φυλακές, μόνη της χωρίς την αγαπημένη κόρη της, φέτος όμως όλα έχουν αλλάξει και μία νέα ζωή ξεδιπλώνεται μπροστά της.

Όπως αποκάλυψε ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον Alpha, η Εύα Καϊλή ζήτησε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι. Τον άνθρωπο που σύμφωνα με την ίδια, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την εμπλοκή του ονόματός της στο σκάνδαλο που συγκλόνισε την «καρδιά» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Δημητρακόπουλος επιβεβαίωσε επίσης ότι η Εύα Καϊλή αγόρασε ένα νέο διαμέρισμα σε περιοχή των Βρυξελλών κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο, ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικών, όπως είπε ο δικηγόρος της, προς 650.000 ευρώ.

«Όλα είναι με δάνεια από τράπεζα που εδρεύει στις Βρυξέλλες και από τους μισθούς της, να έρθετε να το δείτε» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Δείτε τις νέες αποκαλύψεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για την Εύα Καϊλή και τη σχέση της με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι
Διαβάστε επίσης