-->
06.12.2022

Ευχαριστίες του δημάρχου Αργιθέας προς τον Γρηγόρη Δημητριάδη για τη δωρεά προς τους νέους της ορεινής περιοχής της χώρα μας

Κοντά στα μικρά και μεγάλα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών από όλη την Ελλάδα είναι ο διευθυντής του Γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος παρεμβαίνει άμεσα στα ζητήματα που προκύπτουν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι καθημερινά φτάνουν στο Μαξίμου ευχαριστήριες επιστολές από τοπικούς παράγοντες, αφού το αίτημά τους, βρήκε άμεση ανταπόκριση.

Όπως για παράδειγμα οι ευχαριστίες από τον δήμαρχο της ορεινής Αργιθέας, ο οποίος ευχαρίστησε το πρωθυπουργικό γραφείο, που βρέθηκε δίπλα τους και ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά του, για τις ανάγκες των νέων της περιοχής της Αργιθέας.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί το Πρωθυπουργικό γραφείο και τον Γρηγόρη Δημητριάδη αλλά και την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αίτημα των νέων της περιοχής.

«Πρόκειται για ένα από τα πολλά έμπρακτα αποτελέσματα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών όλου του ηλικιακού φάσματος, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας σε κάθε τομέα», σημειώνει ο δήμαρχος.

Τονίζεται ότι με τη συνδρομή του Πρωθυπουργικού γραφείου εξασφαλίστηκε ως δωρεά και απεστάλη ένας ικανοποιητικός αριθμός τραπεζιών επιτραπέζιας αντισφαίρισης για να διανεμηθούν σε τοπικές κοινότητες και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων αυτής της ορεινής περιοχής της Ελλάδος.

Αναλυτικά το ΔΤ του δημάρχου Αργιθέας

«Ο Δήμος Αργιθέας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου κ. Δημητριάδη Γρηγόρη για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για την κάλυψη τμήματος των αναγκών των νέων της ορεινής μας πατρίδας και των επισκεπτών κατά τη θερινή περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια των διεργασιών της διημερίδας που πραγματοποιήθηκε για τον ορεινό τουρισμό στη Νότια Πίνδο, εξασφαλίστηκε ως δωρεά και απεστάλη ένας ικανοποιητικός αριθμός τραπεζιών επιτραπέζιας αντισφαίρισης για να διανεμηθούν σε Τοπικές Κοινότητες και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων της ορεινής Αργιθέας.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά έμπρακτα αποτελέσματα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών όλου του ηλικιακού φάσματος, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας σε κάθε τομέα.

Επίκειται και νέα δέσμη στοχευμένων πρωτοβουλιών στο πλαίσιο της διαρκούς και πολύπλευρης συνεργασίας του Δήμου μας με τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, πάντοτε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας του πλέον απομακρυσμένου και δυσπρόσιτου Δήμου της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Αργιθέας

Ανδρέας Β. Στεργίου».

Διαβάστε επίσης