Εξελέγη τελικώς, παρά την πειθαρχική καταδίκη που του επιβλήθηκε τρεις ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση, ο Ισίδωρος Ντογιάκος, ως νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών συγκεντρώνοντας το 48% των ψήφων.
Ο κ. Ντογιάκος τελικώς κατήλθε στο παρά πέντε υποψήφιος αφού ο Άρειος Πάγος εγγράφως διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κώλυμα εκλογής, καθώς μέχρι την εκλογική διαδικασία δεν του είχε επιδοθεί η πειθαρχική καταδίκη σε στέρηση μισθού 40 ημερών που του επιβλήθηκε από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, για προσβολή της Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου.
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα ο κ. Ντογιάκος έλαβε 39 ψήφους επί 82 ψηφισάντων και εξελέγη, ενώ ο Αντώνιος Λιώγας έλαβε 30 και η Γεωργία Τσατάνη που ήταν επίσης υποψηφία επτά, ενώ τα υπόλοιπα ήταν λευκά.
Για δεύτερη φορά εξελέγη προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών ο εισαγγελέας Ηλίας Ζαγοραίος. Ο Ηλίας Ζαγοραίος συγκέντρωσε 81 ψήφους ενώ 45 ψήφους έλαβε η συνυποψήφιά του Ολυμπία Κλειτσάκη.