-->
11.12.2023

Φαίη Μπακογιώργου: «Την χτυπούσε αλλοδαπός στη Φωκίωνος Νέγρη» – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, τέταρτο πρόσωπο φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία της Φαίης ενώ ο πατέρας της ζητεί αναπαράσταση του αποτρόπαιου εγκλήματος, για το οποίο κατηγορούνται η μητέρα της, η σπιτονοικοκυρά της και η αδερφή της, που ομολόγησε.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», φίλος της Φαίης Μπακογιώργου αποκαλύπτει: «Η Φαίη ήταν ένα ταλαιπωρημένο παιδί, πολύ καλό κορίτσι και καλόκαρδο. Είχε όμως πολλά προβλήματα. Ζητιάνευε λεφτά, είχε πολλά οικονομικά προβλήματα. Έψαχνε να βρει δουλειά. Έλεγε ότι δεν υπάρχει σπίτι φαγητό. Έλεγε ότι δεν έχει γάλα να πιει. Της έδωσα 15 ευρώ. Δούλεψε λίγο σε ένα συνεργείο μέχρι που την έμπλεξαν.

Ήταν σε πολύ τραγική κατάσταση, ήταν φοβισμένη, δεν μιλούσε, δεν κουβέντιαζε. Τα χέρια της ήταν μολυσμένα από ξύλο. Την είχε χτυπήσει αλλοδαπός στην Φωκίωνος Νέγρη. Δεχόταν απειλές», αποκάλυψε γνωστός της Φαίης Μπακογιώργου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο πατέρας της 23χρονης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, θα ζητήσει τη διενέργεια αναπαράστασης προκειμένου να φωτιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η κόρη του.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ο ίδιος αναφέρει ότι δεν πιστεύει λέξη από τα όσα αναφέρει η αδερφή της Φαίης στην απολογία της λέγοντας πως «υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αναιρούν αυτά που λέει» ενώ προσθέτει πως «πλέον δεν υπάρχει άλλο παιδί, παιδί μου ήταν πριν μερικά χρόνια, τη στιγμή όμως που ένας άνθρωπος αφαιρεί τη ζωή ενός ανθρώπου για εμένα δεν υπάρχει».
Διαβάστε επίσης