-->
18.06.2021

Φάρμα: Αποχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, μετά από μία σκληρή μονομαχία πέντε γύρων στη «Φάρμα» του Σαββάτου (8/5) αποχώρησε, αφού αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αντιμετώπισε τον Κωνσταντίνο Μακρή, ή αλλιώς Ντούπη, στον αχυρώνα. Οι παίκτες πάλεψαν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και ο γνωστός ηθοποιός δεν τα κατάφερε αν και έδωσε έναν σκληρό αγώνα κατά του Ντούπη.

Μια μέρα νωρίτερα, όταν ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είχε την ευκαιρία να επιλέξει τον αντίπαλο του. Εκπλήσσοντας τους πάντες διάλεξε τον πιο δυνατό αντίπαλο.

Το πρώτο αγώνισμα – από τα πέντε – το κέρδισε το Ντούπης, ενώ τα δύο επόμενα ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο ηθοποιός αποδέχθηκε με ηρεμία την ήττα του και στην ερώτηση του Τανιμανίδη για το πού βρήκε τη δύναμη να αντιμετωπίσει τον Ντούπη, είπε: «Είναι κάτι που έχουμε όλοι μέσα μας και όταν κεντράρεις και συντονιστείς με αυτό ξεπερνάς τον εαυτό σου. Είμαστε σταγόνες στον ωκεανό, αν μπορέσει η σταγόνα να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μία μικρή σταγόνα, μπορεί να αφεθεί και να γίνει ωκεανός, γιατί θα ενωθεί μαζί του. Μόνο η ένωση μέσω της αγάπης μπορεί να κατορθώσει θαύματα» είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι τελείως διαφορετικός από τότε που μπήκα στη Φάρμα, ένας νέος Στράτος, από πολλές απόψεις και πράγματα. Δηλαδή πραγματικά, δεν ξέρω πώς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη ζωή που μου έδωσε τη δυνατότητα να μπω σε αυτό το πράγμα που λέγεται Φάρμα. Ένα παιχνίδι που όλοι θα έπρεπε να έρθουν, να περάσουν μέσα από τη Φάρμα για να δουν τις μεγάλες αλλαγές που μπορεί να τους φέρει» είπε ο Στράτος.

«Αντίο» στον Τζώρτζογλου από Μιχάλη Ιατρόπουλο

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αγκάλιασε το Στράτο Τζώρτζογλου τον αποχαιρέτησε. «Νικητής σήμερα για μένα είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου. Είναι ο νικητής της καρδιάς του κοινού, για τον αγώνα που έδειξε ότι είναι αξιοθαύμαστος, αξιέπαινος. Ξεχνάω όλες τις διαφορές μας γιατί δεν υπάρχουν διάφορες, τα νεύρα μας είναι γιατί είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Κρατάω μόνο τα καλά και του εύχομαι να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος και να χαίρεται τη γυναίκα του το παιδί του και όποιον αγαπάει». Ο Στράτος Τζώρτζογλου, που ψηφίστηκε από το κοινό στα προηγούμενα επεισόδια ως ο πιο δημοφιλής παίκτης της Φάρμας, αποχώρησε.

Διαβάστε επίσης