-->
20.04.2024

Φλόριντα: Εδωσε όλες τις οικονομίες της για τη θεραπεία της κόρης της – Λίγες μέρες μετά, κέρδισε εκατομμύρια στο λαχείο

Μια μητέρα από τη Φλόριντα κέρδισε 2 εκατομμύρια δολάρια στη λοταρία, λίγες ημέρες αφότου έδωσε όλες τις οικονομίες της για την θεραπεία της κόρης της από τον καρκίνο.

Η γυναίκα ονόματι Γκεραλντιν Γκίμπλετ, κάτοικος του Lakeland, κέρδισε 2 εκατομμύρια δολάρια από ένα ξυστό των 10 δολαρίων, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Λοταρίας στη Φλόριντα.

Η Γκίμπλετ είπε ότι αγόρασε το τελευταίο λαχείο σε τοπικό βενζινάδικο. Στην αρχή, ο υπάλληλος του βενζινάδικου νόμιζε ότι δεν είχαν μείνει λαχνοί, ωστόσο όταν του ζήτησα να ελέγξει ξανά, βρήκε το τελευταίο.

Η κόρη της μόλις έμαθε πως η μητέρα της έγινε εκατομμυριούχος ξέσπασε σε κλάματα.

Η ίδια είχε πληρώσει τη θεραπεία της για τον καρκίνο του μαστού.

«Μία ημέρα πριν η μητέρα μου αγοράσει αυτό το λαχείο, εγώ επιτέλους βγήκα από το νοσοκομείο, αφού ολοκλήρωσα την τελευταία μου θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού», δήλωσε η κόρη της Γκίμπλετ.

«Η μητέρα μου είχε ξοδέψει όλες τις οικονομίες της ζωής της για να με φροντίσει όσο ήμουν άρρωστη. Είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτή».

«Οι πιθανότητες να κερδίσει κανείς το έπαθλο των 2 εκατομμυρίων δολαρίων στο παιχνίδι “Bonus Cashword” είναι μόλις 1 στις 3.921.270», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Λοταρίας της Φλόριντα.Διαβάστε επίσης