Search
Close this search box.
Search

Φυλακές Μαλανδρίνου: Προσπάθησαν να περάσουν σε κρατούμενους τηλεόραση με κινητά τηλέφωνα – Δυο συλλήψεις

Πριν 5 ώρες

Στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Μαλανδρίνο Φωκίδας, βρέθηκαν κρυμμένα είκοσι δύο κινητά τηλέφωνα, 15 κάρτες sim, 11 φορτιστές, 7 ακουστικά, δύο μπαταρίες, 8 ασύρματες συσκευές και 3 προστατευτικά κρύσταλλα οθόνης.

Τα αντικείμενα αυτά ήταν κρυμμένα στην πλάτη τηλεόρασης, που παρέδωσαν το πρωί του Σαββάτου, εκτός επισκεπτηρίου, ένας 29χρονος Βενεζουελανός και ένας 27χρονος Έλληνας. Οι δύο άνδρες σκοπό είχαν να παραλάβουν την τηλεόραση δύο Ελλήνων κρατούμενων στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Οι εξωτερικοί φρουροί της φυλακής αντελήφθησαν την ύποπτη κίνηση των δύο ανδρών, οι οποίοι δεν είχαν καμία συγγενική σχέση με τους παραλήπτες. Όταν άνοιξαν την τηλεόραση, ανακάλυψαν το «μίνι κατάστημα κινητής τηλεφωνίας». Αμέσως ενημερώθηκε η ΟΠΚΕ Φωκίδας και, λίγο πριν από την Άμφισσα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο που άφησαν την τηλεόραση στη φυλακή, μαζί με τους δύο Έλληνες κρατούμενους. Αξιωματούχοι της αστυνομίας εκτιμούν ότι τα κινητά και όλα τα παραρτήματα θα πωλούνταν σε άλλους κρατούμενους των φυλακών Μαλανδρίνου.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.