Ελένη Καρανικολα Κοντορούση
Συναγερμός σήμανε στις αρχές πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Γαλατσιου. Σύμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες, περίπου στις 19:40, στην οδό Κουρτίου 46, ένας άνδρας 32 ετών δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από άγνωστα άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον γλουτό. Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Λίγη ώρα αργότερα, σε κοντινή απόσταση και συγκεκριμένα στην οδό Στεφανόπουλου, εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, το οποίο εξετάζεται από τις Αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί αν σχετίζεται με την επίθεση. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος.
Την ίδια χρονική περίοδο καταγράφηκε ακόμη ένα περιστατικό βίας στην περιοχή. Στην οδό Παρθενόπης 9, πέντε άτομα επιτέθηκαν σε άνδρα, ρωτώντας τον «τι ομάδα είναι», χωρίς ωστόσο να φέρουν διακριτικά κάποιας ομάδας. Το θύμα υπέστη ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε επίσης στον «Ευαγγελισμό». Οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για επεισόδιο στα πλαίσια της οπαδικής βίας.