-->
22.01.2022

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ»

«Λέω ότι είμαι 66 ετών. Γεννήθηκα 12 Δεκεμβρίου του 1955» σχολίασε η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη για την ηλικία της μιλώντας στο «Στούντιο 4» και συνέχισε λέγοντας: «Προσλαμβάνω τη ζωή καλύτερα στα 66. Όχι ότι μετράω τα πόσα μου μένουν και τι θα κάνω. Εμένα μου έχει δώσει πάρα πολλά. Φαντάσου ότι έχεις ένα κομπιούτερ, το πιο σύγχρονο, και βάζεις μέσα στοιχεία. Ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις θα βγουν αυτά τα στοιχεία».

Ερωτηθείσα εάν τη νοιάζει η εμφάνισή της εκμυστηρεύτηκε: «Βέβαια με νοιάζει. Δεν φαίνεται ότι με νοιάζει; Μου αρέσει πολύ να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Μου άρεσε πολύ να γυμνάζομαι outdoor. Mου αρέσει έξω στη φύση. Δεν μου αρέσει μέσα. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά. Το να προσπαθείς να φανείς νέος και να μην μπορείς να γυρίσεις και να γυρίζεις σαν εκσκαφέας προς τα εδώ και προς τα εκεί, όχι δεν με ενδιαφέρει».

Όταν ακούει κολακείες, πώς ανταποκρίνεται; Η ίδια απάντησε: «Μερικές κολακείες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι η αλήθεια. Σε άλλες απλώς χαμογελάω».

Στο σχόλιο ότι έχει επικριθεί για την προσπάθεια της να κρατήσει την εμφάνισή της κάπως σημείωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Όλες οι γυναίκες επικρίνονται γιατί κρατάνε. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα αν έκανε λίφτινγκ ή δεν έκανε. Λοιπόν, εγώ τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ».

Η Γιάννα Αγγελοπούλου αναφερόμενη στην κόρη της αποκάλυψε ότι «η Καρολίνα είναι απαιτητική σαν τη μαμά της», ενώ τόνισε πως είχε τις τύψεις που έχει κάθε εργαζόμενη μητέρα, δεδομένου ότι δεν μπορούσε να αφοσιωθεί όσο θα ήθελε.

Η ίδια σχολίασε τις φωτογραφίες των εγγονιών της, οι οποίες προβλήθηκαν επίσης στην εκπομπή, μαζί και με παλαιότερες, από τα μαθητικά και νεανικά της χρόνια. “Ως φοιτήτρια ήθελα να αλλάξω τον κόσμο”, είπε ακόμα, επισημαίνοντας ότι έχει πάρα πολλούς φίλους από το Πανεπιστήμιο.
Αποκαλύπτοντας στιγμές της οικογενειακής της ζωής από την παιδική της ηλικία, έκανε γνωστό: “η μαμά μου ήθελε να είμαι καλή σε όλα, ενώ ο πατέρας μου ήταν ένα φτωχόπαιδο που κατάφερε να σπουδάσει με θυσίες”. Για τον πατέρα της, δε, πρόσθεσε: «Μου έλεγε “δεν χρειάζομαι γιο, έχω το Γιαννιώ μου”».


Διαβάστε επίσης