Στο «Love it» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας για το κίνημα metoo αλλά και το The Bachelor του ALPHA.
«Όχι, δεν είχα κανένα περιστατικό. Αλλά δεν θέλω να κάνω τον καλό και να με συγχωρείτε. Όταν καίγεται ένα σπίτι, εγώ νιώθω ότι καίγεται το δικό μου. Θα γίνει και στο σπίτι μου κάποια στιγμή, δεν το συζητάω, πρέπει να πάρουμε μέτρα», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Για το κίνημα metoo, αλλά και το ριάλιτι The Bachelor, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε: «Περιμένω το κίνημα του metoo να αντιδράσει κάποια στιγμή. Δεν αντιδρούμε μόνο όταν έχουμε υποστεί βία, αντιδρούμε και για τις προσωπικότητες, να σώσουμε αυτά τα κορίτσια. Είναι δυνατόν να αγοραπωλείται ο έρωτας σε ριάλιτι; Να ερωτευτείς έναν τύπο που κάνει πως σε ερωτεύεται; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Λυπάμαι για τη σύγχρονη κοινωνία. Τώρα αυτό το συλλήβδην που υπάρχει είναι ντροπή».