-->
28.03.2023

Γιατί δεν τόλμησαν να ζητήσουν εκλογές και η σύγκρουση

Συνεχίζουν απτόητοι στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ τη σπέκουλα για τις υποκλοπές.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε σε σημείο να μιλάει για ποινικές ευθύνες κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης απαιτεί τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι αποφασισμένα να εργαλειοποιήσουν την υπόθεση των υποκλοπών στην εναγώνια προσπάθειά τους να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση και να πνίξουν στη μπόχα τη δημόσια ζωή.

Το περίεργο όμως είναι ότι ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Ανδρουλάκης τόλμησαν να ζητήσουν παραίτηση της κυβέρνησης.

Προφανώς εκτιμούν ότι το τοξικό κλίμα που διαμορφώνουν με τις καταγγελίες για τις υποκλοπές θα αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση.

Στο Μαξίμου μετά το πρώτο σοκ και τις παραιτήσεις επιχειρούν να διαχειριστούν ψύχραιμα και αποφασιστικά την υπόθεση.

Μπορεί ο πρωθυπουργός να έχει αποφασίσει να εξαντλήσει την τετραετία αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης να διαμορφώνουν ένα τοξικό πολιτικό κλίμα.

Σε περίπτωση κατά την οποία η σπέκουλα για τις υποκλοπές συνεχιστεί, τότε η προσφυγή σε εκλογές είναι δεδομένη.

Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να αντέξει μέχρι τον Μάιο τους κραδασμούς από μια μετωπική σύγκρουση ανάμεσα στην κυβέρνηση και το μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ.

Αποφασισμένος ο Γρ. Δημητριάδης

Αποφασισμένος να συγκρουστεί με τον πολιτικό και δημοσιογραφικό υπόκοσμο που τον έχει στοχοποιήσει εμφανίζεται ο Γρηγόρης Δημητριάδης.

Γι’ αυτό προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τα πρακτορικά λιβελογραφήματα και τις αθλιότητες που κατασκευάζουν διάφορα παράκεντρα εξουσίας.

Αυτοί που έχουν αναλάβει εργολαβικά και την κατασυκοφάντησή του θα αποκαλυφθούν και βεβαίως θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης