-->
10.08.2022

Γιατί ο Ράφα Ναδάλ αποφάσισε να αποσυρθεί από το τουρνουά του Μόντρεαλ

 

Ο Ράφα Ναδάλ δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά του Μόντρεαλ. Ο Ισπανός τενίστας ενημέρωσε μέσω των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν θα ταξιδέψει στον Καναδά αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων είχε αποσυρθεί από τον ημιτελικό του Wimbledon λόγω ρήξη στους κοιλιακούς. Ο Ναδάλ έχει κερδίσει το τουρνουά του Μόντρεαλ πέντε φορές.

«Η επιστροφή μου στις προπονήσεις από τις διακοπές μου, εξελίχθηκε καλά τις πρώτες εβδομάδες. Πριν από τέσσερις ημέρες ξεκίνησα να σερβίρω και χθες, μετά την προπόνηση υπήρξε μια μικρή ενόχληση που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα», ανέφερε αρχικά ο Ναδάλ.

«Μετά από αυτή την εξέλιξη αποφασίσαμε να μην ταξιδέψουμε στο Μόντρεαλ και να συνεχίσουμε τις προπονήσεις σε χαλαρό ρυθμό. Ευχαριστώ ειλικρινά τον διευθυντή του τουρνουά του National Bank Open και ολόκληρη την ομάδα του για τη κατανόηση και την υποστήριξη που μου έδειχναν πάντα με τη σημερινή ημέρα να μην αποτελεί εξαίρεση. Ελπίζω να παίξω ξανά στο Μόντρεαλ, ένα τουρνουά που αγαπώ κι έχω κερδίσει 5 φορές μπροστά σε ένα κοινό που πάντα με υποδέχθηκε με μεγάλη αγάπη», έγραψε ο Ισπανός τενίστας.


Διαβάστε επίσης