-->
25.06.2022

Γιώργος Καραγιάννης: Στους Κήπου Έβρου για τα έργα στην περιοχή

Στην Αλεξανδρούπολη και στον Έβρο βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, για τα έργα που προγραμματίζονται και είναι σε εξέλιξη στην περιοχή.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook o Γιώργος Καραγιάννης, βρέθηκε στην περιοχή για «δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, σε μία έμπρακτη απόδειξη του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχουμε σε κυβερνητικό επίπεδο για την περιοχή, καθώς και για να τονίσουμε την ύψιστη προτεραιότητα που δίνουμε στα έργα τα οποία υλοποιούνται  από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών»
Ο Γιώργος Καραγιάννης αρχικά πήγε στη Γέφυρα Κήπων στην Αλεξανδρούπολη, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Εγνατίας Οδού» Κωνσταντίνο Κουτσούκο.
«Πολύ σύντομα η εκκρεμότητα που υπήρχε θα κλείσει καθώς ήδη έχει ανατεθεί η μελέτη και σε ένα χρόνο θα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην κατασκευή του έργου», ανέφερε ο υφυπουργός Υποδομών.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ορεστιάδα, όπου ήταν ομιλητής στην Ημερίδα του Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με θέμα τις «Βιώσιμες και Ασφαλείς Πόλεις».
Δείτε την ανάρτησή του:

 
Διαβάστε επίσης