Search
Close this search box.
Search

Γιώργος Καραγιάννης: Τουλάχιστον τρεις μήνες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος

Πριν 3 έτη

Τρεις μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα κατασκευής του είναι ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο οποίο συνοδεύει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του στην Αχαΐα.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Καραγιάννης, επισημαίνει ότι η κατασκευή του οδικού άξονα θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμό του.

Ο κ. Καραγιάννης τονίζει ότι «με την πολιτική μας βελτιώνουμε στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύουμε την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη».


Δείτε την ανάρτηση του υφυπουργού Υποδομών κ. Γιώργου Καραγιάννη:

«Ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος, που είχε κολλήσει για χρόνια, είναι ήδη 3 μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί νωρίτερα η κατασκευή του.

 Η ολοκλήρωση της κατασκευής του φράγματος Πείρου – Παραπείρου διασφαλίζει υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό για εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

 Τέλος, υπογράψαμε τη σύμβαση για την κατασκευή της επιδομής – ηλεκτροκίνησης για τη διπλή σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Ροδοδάφνη-Ρίο και μ’ αυτό τον τρόπο κάνουμε πλέον ένα ουσιαστικό βήμα ώστε να φτάσει το τρένο στο λιμάνι της Πάτρας.

 Αυτά είναι τα τρία έργα που επισκεφθήκαμε σήμερα στην Αχαΐα  με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και επιβεβαιώνουν ότι με την πολιτική μας βελτιώνουμε στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύουμε την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη”.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.