-->
23.01.2022

Γκάμπι Πετίτο: Νέα στοιχεία για τις κινήσεις του συντρόφου της, Μπράιαν Λόντρι

Η έρευνα για την εξαφάνιση του Μπράιαν Λόντρι, συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο, που βρέθηκε δολοφονημένη σε πάρκο του Γουαϊόμινγκ τον περασμένο μήνα, αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις προηγούμενες κινήσεις του 23χρονου, καθώς και ίχνη ανθρώπινης δραστηριότητας στο καταφύγιο της Φλόριντα, όπου ο ύποπτος φέρεται να είχε διαφύγει.

Στο καταφύγιο Κάρλτον, η αστυνομία βρήκε την Τετάρτη τα απομεινάρια μιας κατασκήνωσης, που φαίνεται πως είχε χρησιμοποιηθεί πρόσφατα. Στην είσοδο του πάρκου είχε βρεθεί, επίσης, ένα όχημα που ανήκει στην οικογένεια του Λόντρι.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ζητήσει από τον πατέρα του 23χρονου να της υποδείξει τα μονοπάτια του πάρκου, τα οποία ακολουθούσε συνήθως ο γιος του, ο οποίος πήγαινε τακτικά εκεί για πεζοπορία. Εξαιτίας, ωστόσο, του ότι ανακάλυψαν την κατασκήνωση, οι αξιωματούχοι της αστυνομίας δεν έχουν εμπλέξει, προς το παρόν, τον πατέρα του Λόντρι στην συγκεκριμένη έρευνα.

Όσον αφορά το όχημα, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι είχε λάβει μια ειδοποίηση για την εγκατάλειψή του, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2021. Η οικογένεια του Λόντρι είχε πει στην αστυνομία, στις 17 Σεπτεμβρίου, ότι είχε να δει τον 23χρονο για τρεις ημέρες, καθώς και ότι αυτός κατευθυνόταν προς το καταφύγιο Κάρλτον.

Τώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας Λόντρι, Στιβ Μπερτολίνο, υποστηρίζει ότι ο Μπράιαν Λόντρι είχε φύγει για το καταφύγιο από τις 13 του Σεπτέμβρη, καθώς και ότι ο πατέρας του βγήκε για να τον ψάξει το ίδιο βράδυ. Η οικογένεια είχε ειδοποιηθεί για την εγκατάλειψη του οχήματος στις 14/9 και το συνέλεξε την επόμενη ημέρα.

«Καθώς το καταφύγιο έχει κλείσει για το κοινό, ο Κρις Λόντρι (σσ. ο πατέρας του Μπράιαν) δεν μπόρεσε να αναζητήσει τον γιο του, στο μοναδικό μέρος όπου πίστευε ότι μπορεί να βρισκόταν το παιδί. Δυστυχώς η αστυνομία έπρεπε να αναβάλλει την συνεργασία της με τον Κρις στην αναζήτηση του Μπράιαν, ωστόσο τόσο ο Κρις, όσο και η Ρομπέρτα ελπίζουν να βοηθήσουν στο μέλλον με άλλον τρόπο», είπε ο δικηγόρος. «Η οικογένεια εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Μπράιαν είναι στο καταφύγιο και δεν έχει πάει κάπου αλλού».

Υπενθυμίζεται ότι ένας γείτονας των Λόντρι είχε δηλώσει πως, στις 11 Σεπτεμβρίου, είδε τους γονείς του Μπράιαν να συνδέουν ένα ολοκαίνουργιο τροχόσπιτο στο πίσω μέρος του βαν τους και να φεύγουν, μαζί με τον γιο τους, για όλο το Σαββατοκύριακο. Στις 11 Σεπτεμβρίου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της Πετίτο, από τους δικούς της γονείς.

Όσον αφορά τις νέες ανακαλύψεις τους στο καταφύγιο, οι αστυνομικοί του τμήματος του Νορθ Πορτ είπαν πως δεν μπορούν να αποκαλύψουν περισσότερα, καθώς αυτό αποτελεί αρμοδιότητα του FBI, που ηγείται της έρευνας. Το FBI δεν έχει προχωρήσει προς το παρόν σε κάποια δήλωση.

ΠΗΓΗ: CNNΔιαβάστε επίσης