-->
20.01.2022

Γκάμπι Πετίτο: Ο σύντροφός της είχε φύγει εκδρομή με τους γονείς του, την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνισή της

Ζευγάρι που ζει απέναντι από το πατρικό του συντρόφου της άτυχης Γκάμπι Πετίτο, αναφέρει ότι ο 23χρονος και οι γονείς του είχαν φύγει από το σπίτι τους με τροχόσπιτο, την ημέρα που η Γκάμπι δηλώθηκε ως εξαφανισμένη.

Ο ένας γείτονας, ονόματι Γουίλιαμ Γκάθρι, δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News πως έκανε εργασίες στον κήπο του στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν είδε τους γονείς του 23χρονου Μπράιαν Λώντρι να συνδέουν ένα ολοκαίνουργιο τροχόσπιτο στο πίσω μέρος του βαν τους και να φεύγουν, μαζί με τον γιο τους, για όλο το Σαββατοκύριακο.

«Τους είδα να κάνουν κάποιες δουλειές. Έπειτα, όταν ήταν έτοιμοι για το ταξίδι, συνέδεσαν το τροχόσπιτο στο βανάκι», είπε ο κ. Γκάθρι.

Ο Γουίλιαμ Γκάθρι και η σύζυγός του, Σαρλίν, κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία τους χτύπησε την πόρτα στα πλαίσια της έρευνας για την εξαφανισμένη Γκάμπι. Οι Γκάθρι είχαν θεωρήσει περίεργο το γεγονός ότι η οικογένεια πήγαινε ξαφνικά για κάμπινγκ σε ένα μικροσκοπικό, όπως είπαν, τροχόσπιτο, το οποίο δεν είχαν μάλιστα ξαναδεί.

Ο 23χρονος Μπράιαν Λώντρι θεωρείται ύποπτος για τον θάνατο της Γκάμπι, ο οποίος υπήρξε αποτέλεσμα ανθρωποκτονίας, όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική έρευνα. Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της 22χρονης βρέθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, σε Εθνικό Πάρκο του Γουαϊόμινγκ, όπου η Πετίτο πραγματοποιούσε εκδρομή με τον σύντροφό της. Ο Λώντρι είχε επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι, χωρίς την Γκάμπι, την 1η Σεπτεμβρίου.

Από τις 17 Σεπτεμβρίου και έπειτα, ο Λώντρι έχει επίσης εξαφανιστεί. Οι γονείς του ανέφεραν ότι τον είχαν δει για τελευταία φορά τρεις ημέρες πριν την επίσημη δήλωση της εξαφάνισής του. Από τις 17 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στη Φλόριντα για την εξεύρεση του Λώντρι, οι γονείς του οποίου δήλωσαν ότι είχε πάει για πεζοπορία σε τοπικό πάρκο.

Η οικογένεια Λώντρι είχε αρνηθεί να μιλήσει αρχικά στην αστυνομία σχετικά με το πού είχε βρεθεί ο γιος τους μαζί με την Πετίτο, κάνοντας ορισμένους να πιστεύουν ότι προσπαθούσαν να «κερδίσουν χρόνο» για τον γιο τους, ώστε αυτός να μπορέσει να διαφύγει.

ΠΗΓΗ: New York PostΔιαβάστε επίσης