-->
24.06.2024

Γλυκά Νερά: Επιμένει στις καταγγελίες για τον Αναγνωστόπουλο ο πατέρας

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά επιμένει στις καταγγελίες κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Επιμένει στις καταγγελίες για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Ο Ντέιβιντ Κράουτς σε δεύτερη συνέντευξή του επαναλαμβάνει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε εμπλοκή σε ένα κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και αυτός (σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του πατέρα της Καρολάιν) ήταν και ο λόγος που τον έκανε να σκοτώσει την κόρη του.

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς είχε πει ότι ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μαζί με την κόρη του πήγαιναν σε κάποιο εστιατόριο. Εκεί τους είχε προσεγγίσει ο εστιάτορας και είχε πει στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ότι είναι σε ένα κύκλωμα ναρκωτικών και θέλει να μεταφέρει με το ελικόπτερο κάποια ποσότητα ναρκωτικών.

τη συνέντευξη αυτή, υποστήριξε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος του έχει παραδεχθεί την πραγματικότητα σε επιστολή που του έστειλε, κάτι που -όπως είπε- μπορεί να επιβεβαιώσει και η μητέρα του.


«Ξέρω ακριβώς γιατί την σκότωσε. Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε μια συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος χρειαζόντουσαν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά.

Επρόκειτο για μια δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι έγινε. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν αυτός συνέχιζε με τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε για τις Φιλιππίνες.

Έτσι εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι. Τους είπε ότι «το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει». Τότε εκείνοι του είπαν ότι «δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό». «Αν με αφήσει θα είναι εντάξει» είπε. «Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει άρα πρέπει να την ξεφορτωθούμε», είπαν.

Εκείνος είπε «δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό». Έτσι στο τέλος την σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε ότι αν δεν το έκανε εκείνος, θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας. Ο Μπάμπης μου το είπε, μου έγραψε γράμμα. Και το είπε και στη μητέρα του. Αν μιλήσετε με τη μητέρα του θα το επιβεβαιώσει.


Ποιο θα ήταν το νόημα να το αναφέρει στη δίκη. Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για μένα».

Η αντίδραση της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Μετά την καταγγελία που έκανε ο πατέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, ήρθε η πρώτη αντίδραση της οικογένειας του πιλότου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, η οικογένεια είναι αναστατωμένη από τις καταγγελίες του Ντέιβιντ Κράουτς ότι δηλαδή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη δολοφόνησε για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν ξέρουν πώς αυτές οι αποκαλύψεις θα επηρεάσουν τη δίκη στο Εφετείο για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προτιμά να κρατήσει χαμηλούς τόνους για το κύκλωμα ναρκωτικών, το οποίο κατήγγειλε ο πατέρας της Καρολάιν, όμως η ρήξη στο δικαστήριο θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα, η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν βλέπει τη μικρή Λυδία και γι’ αυτό σημειώνει: «Δεν ξέρουμε καν που βρίσκεται η μικρή, έχουμε να τη δούμε μήνες» λένε. Το αίτημά τους είναι ένα και ξεκάθαρο: να επιστρέψει η Λυδία στην Ελλάδα.Διαβάστε επίσης