-->
24.06.2024

Γνωστός τράπερ έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άλλον τράπερ – Τον έγδυσαν για να τον εξευτελίσουν

Νέο σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε μεταξύ τράπερ – Ξυλοκόπησαν γνωστό τράπερ που είχε πάει να δει σινεμά με την κοπέλα του

Άγριο ξυλοδαρμό από ομάδα ατόμων δέχθηκε γνωστός τράπερ που είχε πάει να δει ταινία στο σινεμά με την κοπέλα του. Τα άτομα που του επιτέθηκαν μάλιστα φέρεται να τον ξεγύμνωσαν με σκοπό να τον εξευτελίσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά σε πολύ κόσμο έξω από κεντρικό σινεμά. Ο γνωστός τράπερ πήγε εκεί για να διασκεδάσει και να δει μία ταινία με τη φίλη του. Μόλις τελείωσε η ταινία, βγήκαν από την αίθουσα του κινηματογράφου και τότε ήταν που δέχτηκαν επίθεση από ομάδα τουλάχιστον 8 ατόμων. Τα άτομα που επιτέθηκαν φέρεται να είναι υποστηρικτές άλλου τράπερ, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν μπροστά στο συμβάν.

Σημειώνεται ότι ο ξυλοδαρμός που υπέστη ο γνωστός τράπερ κατεγράφη από κινητά ατόμων που ήταν μάρτυρες στο συμβάν. Στο βίντεο ακούγεται η κοπέλα να ουρλιάζει από τον φόβο της ενώ οι «νταήδες» της μιλούν άσχημα και προσπαθούν να εξευτελίσουν τον σύντροφό της.

Οι ομάδες αυτές είναι χαρτογραφημένες από την Ασφάλεια Αττικής, καθώς παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν πάρα πολύ συχνά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ξυλοδαρμός που δέχθηκε ήταν άγριος με τον ίδιο ωστόσο να μην καταθέτει μήνυση, ενώ δεν πήγε ούτε στο νοσοκομείο μετά το συμβάν.

Δείτε το βίντεο του Ant1:
Διαβάστε επίσης